Dimarts, 7 de febrer de 2023 - Edició 1657
La República

El PSC demana al Govern que “s’aclareixi” sobre l’ampliació de l’Aeroport i diu que hi ha temps per “arreglar les coses”

ACN Barcelona.-El PSC ha demanat al Govern que “s’aclareixi” i afirma que encara hi ha temps per “arreglar les coses”, l’endemà que la ministra de Foment, Raquel Sánchez, comparegués per […]

Agències 09/09/2021

ACN Barcelona.-El PSC ha demanat al Govern que “s’aclareixi” i afirma que encara hi ha temps per “arreglar les coses”, l’endemà que la ministra de Foment, Raquel Sánchez, comparegués per anunciar la paralització de l’ampliació de l’Aeroport del Prat. En declaracions a SER Catalunya, la portaveu parlamentària del PSC-Units, Alícia Romero, ha afirmat que l’executiu espanyol “demana contundència” en una inversió “tan important”: “No pot ser que el Govern vagi arrossegant els peus i estigui contradient-se amb l’acord del 2 d’agost”. I ha assegurat que el govern espanyol “s’atura i espera que hi hagi un posicionament clar; i si es dona, hi treballarem”. D’altra banda, ha acusat el president Aragonès d’intentar vendre “un relat victimista”.

Preguntada per l’oposició al projecte que hi ha en el si del govern espanyol, per la part dels ministres de Podem, Romero ha dit que no ha vist a cap membre dient que anirà a la manifestació en rebuig a l’ampliació. També ha assegurat que el govern espanyol “està segur d’aquesta ampliació” perquè si no, ja no l’hauria presentat. “Intenten vendre un relat independentista victimista, i m’agradaria que els catalans guanyéssim coses i no fossim uns ploramiques”, ha afegit. També ha assegurat que Aragonès “el problema el té a dins”, amb la CUP.”Encara som a temps d’arreglar les coses”, ha afirmat. I ha dit que “segur que es pot abordar a la taula de diàleg”, ja que és un espai “on es pot parlar de tot”.