Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

El PDeCAT exigeix “competència i coordinació” al Govern i que abandoni “el tacticisme partidista”

ACN Barcelona.-La secretària general del PDeCAT, Àngels Chacón, ha exigit al Govern, d’ERC i Junts, que actuïn amb “competència i coordinació” i que “abandonin el tacticisme partidista que marca la […]

Avatar
Agències 11/09/2021

ACN Barcelona.-La secretària general del PDeCAT, Àngels Chacón, ha exigit al Govern, d’ERC i Junts, que actuïn amb “competència i coordinació” i que “abandonin el tacticisme partidista que marca la seva política”. Després de la polèmica per la suspensió de la inversió a l’aeroport del Prat, Chacón ha advertit que “els reptes globals i locals que s’han d’afrontar a Catalunya no poden quedar en mans de tàctiques miops, partidistes i tan simples”. “Els ho demanem perquè el futur de Catalunya està a les seves mans i tenen la responsabilitat de governar”, ha expressat. També ha afirmat que els catalans no volen “seguir sentint vergonya” del Govern i que “si no poden o no saben” governar, “comencin a pensar en deixar pas a algú que ho pugui intentar”.

Després de fer la tradicional ofrena floral al monument amb motiu de la Diada al monument de Rafael Casanova, Chacón ha lamentat que la jornada “estigui tan marcada per la polarització i la divisió””Això no va de qui estima més Catalunya o de qui hi lluita més, sinó que va de qui suma, i de si aconseguim sumar per fer-la més gran”, ha argumentat. En aquest sentit, ha cridat a la “unitat”: “Sense aquesta unitat, no anirem enlloc”, ha resumit.