Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

El Parlament insta el Govern a recuperar progressivament els horaris, presencialitat i serveis assistencials dels CAP

ACN Barcelona.-El Parlament ha instat el Govern a reobrir i recuperar progressivament els horaris, la presencialitat i els serveix assistencials dels CAP i consultoris, els serveis dels quals es van […]

Agències 15/12/2021

ACN Barcelona.-El Parlament ha instat el Govern a reobrir i recuperar progressivament els horaris, la presencialitat i els serveix assistencials dels CAP i consultoris, els serveis dels quals es van reduir o tancar per la covid-19. La cambra ha donat llum verda, per unanimitat, a aquest punt d’una moció del PSC-Units, durant el ple d’aquest dimecres, després de transaccionar una esmena conjunta d’ERC i Junts. El Parlament, amb tots els grups en bloc, també ha avalat l’apartat de la moció que reclama a l’executiu que reforci els mecanismes de prevenció i protecció dels i les professionals que treballen en els centres assistencials.

El ple també ha aprovat instar l’executiu a reforçar els espais de vacunació habilitats per dosi de reforç, o persones no vacunades. Ho ha fet amb els vots a favor de tots els grups i l’abstenció de la CUP.Finalment, la cambra també ha votat a favor de demanar al Govern que estableixi un sistema de suport presencial en els CAP per a les persones vulnerables que no tenen domini dels serveis digitals i no poden accedir a alguns dels serveis telefònics o telemàtics.