Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

El metro funcionarà tota la nit divendres 19 i dissabte 20 per la Festa Major de Gràcia

ACN Barcelona – El metro funcionarà tota la nit divendres 19 i dissabte 20 d’agost per la Festa Major de Gràcia, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Així, […]

Agències 12/08/2022

ACN Barcelona – El metro funcionarà tota la nit divendres 19 i dissabte 20 d’agost per la Festa Major de Gràcia, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Així, els trens circularan des de les cinc de la matinada de divendres fins a les dotze de la nit del dia 21, és a dir, fins a la finalització del servei de diumenge. A banda, el metro reforçarà amb personal d’atenció, seguretat i manteniment les estacions més concorregudes durant les festes. TMB recomana l’ús de la xarxa de metro per als desplaçaments i també les estacions més properes als diferents punts del barri de Gràcia on es faran les activitats programades per la festa major: Diagonal, Fontana i Lesseps (L3), Verdaguer i Joanic (L4), i Diagonal i Verdaguer (L5).

Aquest estiu, la celebració de la Festa Major de Gràcia coincideix amb obres que afecten l’L3 i l’L5. Concretament, hi ha talls per obres de millora fins al 17 d’agost el tram Paral·lel – Liceu (L3) i fins al 31 d’agost el tram La Sagrera –El Carmel (L5).