Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

El Govern nomena Sergi Blàzquez com a nou secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima

ACN Barcelona.-El Consell Executiu de la Generalitat ha nomenat aquest dimarts l’advocat Sergi Blàzquez com a nou secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima. Nascut a Barcelona […]

Avatar
Agències 07/09/2021

ACN Barcelona.-El Consell Executiu de la Generalitat ha nomenat aquest dimarts l’advocat Sergi Blàzquez com a nou secretari de Mesures Penals, Reinserció i Atenció a la Víctima. Nascut a Barcelona l’any 1966, Blàzquez és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (1991), diplomat en Dret de l’Esport (2007) i titulat en el seminari de Dret Societari i Registre Mercantil per ESADE (1999). També és titulat en Dret Concursal per la UOC (2011), i està inscrit i exerceix al torn d’ofici penal al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, des de 1992, a l’àmbit de Barcelona, Llobregat i Besòs. Ha fet també diversos cursos d’especialització jurídica.

El nou secretari ha desenvolupat la seva tasca professional en el sector privat, en les especialitzacions de dret penal i dret civil, i té més de 30 anys d’experiència professional. Fins ara ha estat advocat en exercici en matèria civil, mercantil, administrativa i del torn d’ofici. Té una àmplia experiència en dret associatiu i d’entitats sense ànim de lucre, algunes d’elles sobiranistes. El 2014 va fundar i presideix l’associació de juristes Drets. Va ser vocal de l’Observatori de Dret Privat de Catalunya, durant el període 2016-2018, i durant els últims anys s’ha especialitzat en la defensa dels drets fonamentals.