Edició 2188

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 22 de juliol del 2024
Edició 2188

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 22 de juliol del 2024

El Govern nomena Jaeyeok Yoon Kang com a nou delegat de Catalunya a Corea del Sud pels pròxims quatre anys

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament de Jaeyeok Yoon Kang com a nou delegat de Catalunya a Corea del Sud durant els pròxims quatre anys. Kang ha estat seleccionat després d’haver participat en el concurs convocat pel Departament d’Acció Exterior, que ha comptat amb un jurat integrat per grups d’experts en l’àmbit internacional i de recursos humans. Llicenciat en arquitectura per l’Escola Superior d’Arquitectura i Tecnologia de la Universitat Camilo José Cela i diplomat en arquitectura tècnica per l’Escola Superior de Disseny Elisava, acumula set anys d’experiència laboral al país asiàtic, on ha treballat en diverses empreses especialitzades en matèria de planificació territorial i urbanisme.

També amb un màster en Arquitectura del Marc Espanyol de Qualificacions, Kang ha col·laborat amb el govern coreà en projectes urbans d’ajuda oficial al desenvolupament i de suport de polítiques urbanes i d’habitatge. Per altra banda, també ha dut a terme discussions amb ministeris, secretaries, municipalitats, ONG i institucions universitàries.

Publicitat

Encara en relació amb la seva trajectòria professional, el nou delegat del Govern a Corea del Sud s’ha especialitzat en matèries com el desenvolupament i el disseny de polítiques, la gestió pública per al desenvolupament i el monitoratge de dades per mesurar l’efectivitat de les polítiques públiques a través de cursos impartits pel Banc Interamericà de Desenvolupament (IDB), l’Agència de Cooperació Internacional de Corea (KOICA) o l’Associació de Contractistes Internacionals de Corea (ICAK).

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió