Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

El govern espanyol prorroga de nou les limitacions d’entrada a l’Estat des de Brasil i Sud-àfrica

ACN Madrid.-El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts la quarta pròrroga de les limitacions d’entrada a l’Estat des de Brasil i Sud-àfrica com a mesura excepcional per contenir els […]

Avatar
Agències 23/03/2021

ACN Madrid.-El Consell de Ministres ha aprovat aquest dimarts la quarta pròrroga de les limitacions d’entrada a l’Estat des de Brasil i Sud-àfrica com a mesura excepcional per contenir els contagis de la covid arran de les variants sorgides en aquests dos països. La mesura entrarà en vigor a le sis de la tarda del 30 de març, hora espanyola, fins a la mitjanit del 13 d’abril. Tant des del Brasil com des de Sud-àfrica només es podran operar vols ocupats per ciutadans espanyols o andorrans així com residents en els dos països o passatgers en trànsit internacional a un país no Schengen amb escala inferior a 24 hores sense abandonar la zona de trànsit de l’aeroport espanyol.

El govern espanyol ha aclarit que les restriccions no afecten el personal aeronàutic necessari per dur a terme les activitats de transport aeri. També en queden exclosos els vols de les aeronaus d’Estat, serveis de rescat, vols amb escala en aeroports espanyols amb finalitats no comercials i que tinguin com a destinació un altra país, vols exclusius de càrrega i humanitaris, mèdics o d’emergència.