Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

El govern espanyol estableix una moratòria d’un dia per al confinament total perquè la paralització “no sigui abrupta”

ACN Barcelona.-El govern espanyol ha establert una moratòria d’un dia per al confinament total per als casos que resulti “impossible” interrompre “immediatament” l’activitat i es pugui fer paulatinament. Segons el […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Barcelona.-El govern espanyol ha establert una moratòria d’un dia per al confinament total per als casos que resulti “impossible” interrompre “immediatament” l’activitat i es pugui fer paulatinament. Segons el BOE, publicat a les 23.35 hores del diumenge a la nit, les persones de serveis no essencials podran fer tasques “imprescindibles” durant el dilluns 30 de març per evitar que l’aturada “no perjudiqui de manera irremeiable o desproporcionada la represa de l’activitat empresarial”. Paral·lelament, la ministra de Defensa, Margarita Robles, ha dit en una entrevista a ‘El Objetivo’ de La Sexta que amb aquest termini s’intentarà que la paralització “no sigui abrupta” i les empreses es puguin “reorganitzar”.

El BOE amb el decret que detalla el confinament total de tots els treballadors de serveis no essencials i el permís retribuït recuperable s’ha publicat aquest diumenge a les 23.35 hores. El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, va anunciar la mesura el dissabte a la tarda i aquest diumenge al matí s’ha reunit el Consell de Ministres de forma extraordinària per aprovar-la.