Dimecres, 29 de setembre de 2021 - Edició 1161
La República

El Govern contracta els primers 70 professionals per reforçar residències amb manca de personal pel coronavirus

ACN Barcelona.-El Govern està a punt de contractar els primers 70 professionals per reforçar residències amb manca de personal pel coronavirus. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i […]

Avatar
Agències 27/03/2020

ACN Barcelona.-El Govern està a punt de contractar els primers 70 professionals per reforçar residències amb manca de personal pel coronavirus. El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) han creat equips de suport per prestar serveis d’atenció a les persones en situació de dependència a les residències d’atenció a gent gran, persones amb discapacitat i persones amb malaltia mental, així com en els serveis d’ajuda a domicili. Es preveu que s’incorporaran més treballadors. Les dues entitats fan una crida a inscriure’s a la borsa de treball, i donarà formació online a les persones que no tinguin experiència.

Aquests 70 primers professionals s’afegeixen als 83 que el departament ja ha posat com a reforç per a 22 residències a través dels Serveis d’Atenció Domiciliària aquesta setmana.L’objectiu principal de la creació d’aquests equips és poder donar una resposta més àgil a les residències amb dèficits de personal com a conseqüència de la crisi sanitària. Però, a més, aquesta convocatòria aporta també una oportunitat a aquelles persones que hagin pogut perdre la feina pel coronavirus.