Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

El Govern aprova invertir 2 MEUR per facilitar l’aplicació pràctica de projectes innovadors en salut

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Govern ha aprovat una despesa amb càrrec a pressupostos d’exercicis futurs del Departament de Salut per un import de 2 MEUR per atendre la convocatòria de subvencions per al període 2023-2024 del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS 2022-2027). Els projectes que aconsegueixin aquestes subvencions s’hauran d’executar en un any. Els recursos s’hauran de destinar exclusivament a la realització de proves de validació en projectes innovadors de l’àmbit de la salut que es trobin en les primeres etapes de desenvolupament precompetitiu, i així facilitar la seva aplicació pràctica.

Aquesta convocatòria s’emmarca en l’eix estratègic número sis del PERIS, el que advoca per promoure un ecosistema d’innovació en l’àmbit de la salut. Té com a finalitat, entre d’altres, donar suport als agents clau de l’ecosistema de recerca i innovació en salut de Catalunya, fomentant-ne la col·laboració sistèmica, transversal i transdisciplinària i millorant la connexió entre el sistema de creació de coneixement i de transferència.

Publicitat

Les actuacions del Departament de Salut en matèria de Recerca i Innovació troben el marc d’actuació en el Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut 2022-2027 (PERIS). Aprovat pel Govern el passat mes de setembre, el PERIS 2022-2027 és un instrument de planificació i coordinació que defineix les línies generals de la recerca i la innovació del Departament de Salut, seguint les prioritats establertes pel Pla de Salut de Catalunya, i amb la coordinació i col·laboració del Departament de Recerca i Universitats.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió