Dijous, 21 d'octubre de 2021 - Edició 1183
La República

El Clúster de l’Automoció assegura que una part “important” de la indústria del sector segueix la seva activitat

ACN Barcelona.-El Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC) ha assegurat que hi ha una part “important” de la indústria del sector que segueix la seva activitat, sobretot […]

Avatar
Agències 20/03/2020

ACN Barcelona.-El Clúster de la Indústria de l’Automoció de Catalunya (CIAC) ha assegurat que hi ha una part “important” de la indústria del sector que segueix la seva activitat, sobretot Tier 1 i Tier 2. Tot i això, aquesta s’ha modificat per complir amb les mesures de prevenció i seguretat decretades per evitar els contagis. El CIAC ha destacat la importància que tenen tant el Govern com l’executiu espanyol a l’hora de “minimitzar el cop” i reactivar i impulsar la indústria del sector quan les autoritats decretin el fi del confinament. L’associació ha valorat positivament “l’esforç” d’ambdós executius per reduir les conseqüències econòmiques de la crisi i ha demanat “actualitzar i millorar” les mesures per donar una “cobertura real” al sector.

Dijous vinent, el CIAC farà una reunió amb els socis i la Direcció General d’Indústria de la Generalitat per potenciar un “diàleg clar i directe” sobre la situació i treballar conjuntament en “solucions tangibles”. L’associació està també en contacte amb els altres clústers d’automoció de l’Estat per treballar de manera coordinada.