Dijous, 6 d'octubre de 2022 - Edició 1533
La República

El carrer de Verdi s’endú el primer premi del concurs de carrers guarnits de la Festa Major de Gràcia

ACN Barcelona – El carrer Verdi s’ha endut aquest dimecres el primer premi del concurs de carrers guarnits de la Festa Major del barri de Gràcia, a Barcelona. Es tracta […]

Agències 17/08/2022

ACN Barcelona – El carrer Verdi s’ha endut aquest dimecres el primer premi del concurs de carrers guarnits de la Festa Major del barri de Gràcia, a Barcelona. Es tracta d’un muntatge que gira al voltant de l’univers d”El Quixot’, una temàtica que tenien prevista per l’any 2020 però que no van aconseguir presentar fins aquest any a causa de l’esclat de la pandèmia de la covid. Els carrers Tordera i Progrés han obtingut el segon i el tercer lloc, respectivament, per les seves decoracions inspirades en la Xina i en un parc d’atraccions.

D’altra banda, els reconeixements han valorat altres aspectes com la inclusió de la diversitat funcional o la innovació. En aquests camps han destacat la placeta de Sant Miquel, per plàstic zero; el carrer Mozart per la visibilitat de les dones i el carrer Fraternitat de baix la seva qualitat artística.

Pel que fa a les categories especials: la Perla s’ha endut el guardó a la reutilització; el carrer Tordera el guardó a la millor il·luminació; Berga, al detall artístic; Joan Blanques de baix de tot i la plaça de la Vila de Gràcia, al sostre i laterals i Mozart el de millor entrada i sortida. Els guanyadors d’enguany s’han donat a conèixer en un acte a la tarda a la plaça de la Vila després de dos anys de parèntesi.