Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

El Banc Sabadell ven la seva dipositària de fons a BNP Paribas per 115 MEUR

ACN Barcelona.-El Banc Sabadell ha venut la seva dipositària de fons a la francesa BNP Paribas per 115 MEUR, segons ha informat l’entitat aquest dilluns a la Comissió Nacional del […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Barcelona.-El Banc Sabadell ha venut la seva dipositària de fons a la francesa BNP Paribas per 115 MEUR, segons ha informat l’entitat aquest dilluns a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV). Al tancament de 2019, el negoci de dipositària institucional del Sabadell incloïa aproximadament 22.000 MEUR sota dipòsit. L’operació generarà una plusvàlua neta de 75 MEUR per al grup presidit per Josep Oliu, dels qual se’n reconeixeran 58 MEUR al tancament d’aquest exercici (corresponents a 7 punts bàsics de CET1) mentre que els restants 17 MEUR seran periodificats “durant els següents exercicis”. La rúbrica de l’acord entre el Banc Sabadell i BNP està previst durant el segon trimestre del 2021, un cop s’obtinguin les autoritzacions pertinents.

A principis d’any, l’entitat catalana ja va vendre la gestora d’actius a la també francesa Amundi per 430 MEUR en una nova operació per desprendre’s dels negocis no estratègics.