Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Cs atribueix la suspensió de la inversió a l’aeroport a “l’integrisme mediambientalista” del Govern

ACN Barcelona.-El portaveu de Cs al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha criticat la suspensió de la inversió per a l’ampliació de l’aeroport del Prat i n’ha culpat el Govern. En […]

Avatar
Agències 09/09/2021

ACN Barcelona.-El portaveu de Cs al Parlament, Nacho Martín Blanco, ha criticat la suspensió de la inversió per a l’ampliació de l’aeroport del Prat i n’ha culpat el Govern. En una atenció a mitjans, ha dit que la no ampliació és culpa de “l’integrisme mediambientalista i la falta de consciència dels problemes reals de la gent” que té l’executiu. Segons Martín Blanco, Catalunya “perd oportunitats i grans ocasions per progressar econòmicament, culturalment i en la connexió al món” a causa de “l’encabotament del nacionalisme” i de la “falta de consciència del que és una economia de mercat oberta”. Cs també ha lamentat les “disputes internes” dins el Govern i que s’hagi “marejat la perdiu”.

El portaveu de Cs assegura que si l’ampliació s’hagués fet complint els requisits mediambientals de la UE hauria estat “una gran oportunitat de progrés per a la ciutadania” i ha qualificat “d’inadmissible” l’actitud del Govern.