Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

CCOO denuncia a Inspecció de Treball al Grup Núñez i Navarro per “impossibilitar la negociació” del pla d’igualtat

ACN Barcelona.-CCOO denuncia a la Inspecció de Treball a empreses del Grup Núñez i Navarro per “impossibilitar la negociació” del pla d’igualtat, segons ha informat el sindicat en un comunicat. […]

Agències 16/07/2021

ACN Barcelona.-CCOO denuncia a la Inspecció de Treball a empreses del Grup Núñez i Navarro per “impossibilitar la negociació” del pla d’igualtat, segons ha informat el sindicat en un comunicat. L’organització assegura que la direcció ha “dit no a tot” quan se li ha reclamat més documentació estadística per elaborar el pla i se li ha reclamat canviar la composició de la comissió que l’ha de redactar. Després de la primera reunió per a iniciar la negociació el 25 de març, la representació legal dels treballadors va qüestionar la “legitimitat” de les persones que formaven part de la comissió encarregada de la redacció i va portar el cas davant el Tribunal Laboral de Catalunya.

Davant del bloqueig de la negociació, el sindicat exigeix davant la policia laboral que el Grup Núñez i Navarro, respecti la “composició reglamentària, de manera paritària i proporcional” de la comissió.