Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Calviño espera tancar “aviat” l’acord amb ERC per la llei audiovisual i diu que la negociació està “avançant”

ACN Madrid.-La vicepresidenta primera i ministra d’Afers Econòmics, Nadia Calviño, ha esperat tancar “aviat” l’acord amb ERC per la llei audiovisual i ha assegurat que la negociació està “avançant”. Fonts […]

Agències 14/12/2021

ACN Madrid.-La vicepresidenta primera i ministra d’Afers Econòmics, Nadia Calviño, ha esperat tancar “aviat” l’acord amb ERC per la llei audiovisual i ha assegurat que la negociació està “avançant”. Fonts del govern espanyol han remarcat que la negociació progressa “bé”. D’altra banda, sobre la reforma laboral, Calviño ha insistit en roda de premsa després del Consell de Ministres que s’aprovarà abans que acabi l’any i ha subratllat que els contactes amb els agents socials s’han “intensificat” amb reunions diàries.

D’altra banda, Calviño ha explicat que el govern espanyol ja ha compromès el 65% dels fons europeus de 2021. Això no implica que ja s’hagi executat sinó que aquesta part dels fons ja s’ha transferit o licitat i s’executarà.Calviño ha destacat que el desplegament dels fons europeus s’està “accelerant” en la segona part de l’any i ha esperat que s’assoleixi “velocitat de creuer” el 2022.