Dijous, 2 de febrer de 2023 - Edició 1652
La República

CaixaForum estrena una plataforma digital gratuïta de continguts culturals i divulgació científica

ACN Barcelona – La Fundació “la Caixa” ha llençat aquest dimarts CaixaForum+, una plataforma gratuïta de continguts culturals i de divulgació científica. Conté sèries, podcasts, documentals, pel·lícules, art digital, entrevistes […]

Agències 13/12/2022

ACN Barcelona – La Fundació “la Caixa” ha llençat aquest dimarts CaixaForum+, una plataforma gratuïta de continguts culturals i de divulgació científica. Conté sèries, podcasts, documentals, pel·lícules, art digital, entrevistes i concerts, entre altres, i neix amb uns 300 títols diferents i més de 1.000 vídeos i àudios. Prop de la meitat són produccions de la Fundació “la Caixa”, i la resta es nodreix de col·laboracions amb altres institucions culturals i també a partir de la compra de drets de continguts ja preexistents. La subscripció, gratuïta, està disponible com a aplicació per a dispositius mòbils i tauletes i també s’hi pot accedir en la versió web i en televisors intel·ligents (via AirPlay i, properament, Chromecast).

Els usuaris podran trobar sèries, podcasts, documentals, pel·lícules, art digital, programes de divulgació, entrevistes, concerts i òperes i un llarg etcètera de formats al voltant de nou temàtiques: arts visuals i plàstiques; arts escèniques; música; literatura; pensament i història; cinema; arquitectura i disseny; ciències de la vida i ciències físiques.