Dijous, 23 de setembre de 2021 - Edició 1155
La República

Buch lamenta que la reducció del trànsit d’aquest dilluns es podria haver produït ja fa dues setmanes

ACN Barcelona.-El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha lamentat que la reducció del trànsit que s’ha registrat aquest dilluns en comparació amb el passat ja es podria haver produït fa dues […]

Avatar
Agències 30/03/2020

ACN Barcelona.-El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha lamentat que la reducció del trànsit que s’ha registrat aquest dilluns en comparació amb el passat ja es podria haver produït fa dues setmanes si el govern espanyol hagués apostat des de l’inici pel confinament total. El conseller ha destacat l’important descens en comparació amb la setmana passada, amb una reducció d’entre el 32 i el 35,6% d’entrada i sortida de l’àrea metropolitana. “Aquestes dades les haguéssim pogut tenir dilluns 16 de març. Esperem que a partir de demà tinguem encara més reducció”, ha dit. En general, respecte a un dilluns normal, la davallada del trànsit arriba fins al 75%.

En les últimes 24 hores, s’han identificat 7.080 persones i 4.733 vehicles, amb 27 detencions i 2.739 denúncies contra ciutadans que incompleixen la normativa de confinament. No s’ha tancat ni s’ha denunciat cap local o establiment.En preguntar-li pel confinament de la Conca d’Òdena, Buch ha reiterat que el Govern fa seus els consells dels experts.