Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Barcelona intensifica l’estratègia per reduir les desigualtats en la vacunació als diferents barris

ACN Barcelona.-Tot i que el 83% dels barcelonins ja tenen la primera dosi i el 75% les dues, Barcelona continua implementant mesures per reduir les desigualtats en la vacunació als […]

Avatar
Agències 10/09/2021

ACN Barcelona.-Tot i que el 83% dels barcelonins ja tenen la primera dosi i el 75% les dues, Barcelona continua implementant mesures per reduir les desigualtats en la vacunació als diferents barris de la ciutat. Unes diferències que al mes de juny eren de 30 punts percentuals i que en les últimes setmanes s’ha reduït en set punts. Per seguir en aquesta línia i arribar a “tots els racons de la ciutat” quan cada cop “costa més vacunar”, com ha destacat la regidora de Salut, Gemma Tarafa, als 26 punts de suport per acompanyar les persones amb dificultats per demanar cita prèvia, s’han sumat els punts mòbils de vacunació que cada setmana s’instal·laran a places i carrers de barris amb menor cobertura vacunal.

Cada setmana s’instal·larà un punt mòbil a dos barris prioritzats de la ciutat per administrar la vacuna Janssen d’una única dosi sense cita prèvia a majors de 40 anys o majors de 18 en situació de vulnerabilitat. Aquest mes de setembre, els punts mòbils de vacunació visitaran Ciutat Meridiana, El Raval, la Marina de Port i el Gòtic, després d’haver-ho fet aquesta setmana al Bon Pastor, Baró de Viver, Poble-sec i anteriorment al Raval, Trinitat Vella i Besòs Maresme.