Dilluns, 20 de setembre de 2021 - Edició 1152
La República

L’ANC crida l’independentisme a votar massivament “per fer un resultat històric”

Ha desplegat una estelada gegant davant les Fonts de Montjuïc i Paluzie ha afirmat que “és la pressió popular la que ens farà avançar. Hem d’omplir les urnes de vots independentistes”

Avatar
Agències 12/02/2021
L'estelada gegant que ha desplegat l'ANC a les Fonts de Montjuïc de Barcelona aquest migdia. L'acció es repetirà a la tarda en altres ciutats.

L’ANC ha fet una crida a mobilitzar el vot independentista davant “l’oportunitat” de fer un “resultat històric” i superar el 50% de vots en unes eleccions. Per promoure el vot independentista, l’entitat ha desplegat aquest divendres una estelada de gran format davant les Fonts de Montjuïc, a Barcelona. I està previst que al llarg de la tarda despleguin més estelades arreu del territori. La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha afirmat que “les eleccions d’aquest diumenge es juguen en clau de mobilització”. “És la pressió popular la que ens farà avançar. Hem d’omplir les urnes de vots independentistes”, ha afegit Paluzie.

Finalment, la presidenta de l’ANC ha defensat que el poble de Catalunya es va autodeterminar l’1-O del 2017 i que aquest diumenge, a les eleccions del Parlament, es ratificarà el mandat.