Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

La Coalició de Represaliades no assoleix els avals però serà present a Tarragona com a Moviment Corrent Roig

|

- Publicitat -

A.R.A, l’Assemblea de Represaliats i Activistes, que havia estat recollint signatures per presentar-se a les eleccions juntament amb Corrent Roig, ha fet públic un comunicat informant que tot i els esforços no han aconseguit recollir els avals necessaris. Ho atribueixen a “la falta de democràcia de la llei electoral, la situació de la pandèmia, les festes de Nadal i el temporal”. La intenció era fer una llista amb víctimes i represaliats de la repressió espanyola. En el comunicat ataquen Junts, a qui acusen de “falta de solidaritat per haver recollit milers de firmes que els sobraven impedint que les poguessin recollir altres candidatures.

Publicitat

Tot i no haver assolit els avals exigits a les circumscripcions de Barcelona, Girona i Lleida sí que segueixen endavant amb la candidatura de Tarragona. No podran ser-hi però amb el nom de Coalició de Represaliades sinó que es presentaran en coalició amb Corrent Roig fent servir el nom de Moviment Corrent Roig perquè diuen un company que va oferir el partit de forma instrumental els ha deixat sense representació legal perquè ha marxat del projecte -diuen- de manera “inesperada, a última hora i poc honesta, intentant aprofitar-se de la visibilitat dels represaliats per treure’n rèdit polític”.

Comunicat de Coalició de Represaliades

Et pot interessar  Nova burla de l'Estat espanyol a les víctimes de l'1-O: afirma que els agents que van lesionar Roger Español no van cometre cap delicte
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió