Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1054
La República

[Vídeo] Un espanyolista s’enfronta a unes àvies per portar el llaç groc al crit de ”Viva España”

Redacció | Un espanyolista es va encarar aquest dissabte a Terrassa a unes àvies que portaven el llaç groc. Segons informa El Món, els fets van succeir a les 10 del matí al carrer Major de la localitat.

Redacció
Redacció 24/07/2018
L'home va passar pel costat de les dues àvies, que són germanes i independentistes, i les va escridassar tot cridant “Viva España” perquè duien el llaç groc, segons explica una testimoni al diari citat.
 
Un noi, que es defineix com a no independentista, i que estava assegut amb el seu fill petit en un banc al mateix carrer, va sortir en defensa de les dones. L'espanyolista es va exaltar i també s'hi va encarar.
 
“A què els dic que m'has amenaçat?”, se sent que diu l'home en el vídeo quan veu aparèixer la Policia Municipal. Els agents però, van parlar amb ell i el van deixar marxar sense més, lamenta la testimoni que denuncia la impunitat dels atacs espanyolistes.
 
De fet, en el vídeo, que avui publica una usuària a Twitter arran de fer-se pública la notícia, l'home diu que ja l'havien parat abans per cridar “Viva España”.