Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

[Vídeo] La xarxa es mofa de C’s pel ridícul d’una diputada en un discurs al voltant del feminisme

Redacció| Albert Rivera es va proclamar el màxim defensor de les dones el Dia de la Dona, tot i que la seva formació no va donar suport a la vaga feminista del passat 8 de març. Tampoc ha mogut un dit per les quotes d'igualtat o per reparar el llenguatge sexista; així com també es va abstenir en la derogació de la reforma de l'avortament del PP, entre altres iniciatives feministes.

 
 

Redacció
Redacció 11/07/2018

Ara, el partit torna a pifiar-la intentant fer-se passar per feminista amb la seva llei de 'gestació subrogada' (coneguda popularment com 'ventres de lloguer') que rebutgen la majoria de col·lectius feministes. Així, durant la Comissió d'Igualtat del Congrés dels Diputats celebrada aquest dimarts, la diputada de Ciudadanos, Marta Martín, va confondre 'sororitat' -la relació de germanor i solidaritat entre dones per crear xarxes de suport que empenyin canvis socials, per aconseguir la igualtat- amb 'sonoritat'; mentre intentava defensar la llei registrada pel seu partit. 

 
Aquesta relliscada no ha passat desapercebuda a la xarxa, on molta ha retret a la formació de Rivera el 'postureig' amb el qual sol jugar quan es tracta d'aquesta mena de temes tan sensibles per a la societat.