Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

[Vídeo] Els reclusos de Lledoners mostren la seva solidaritat amb els presos polítics

Redacció | Alguns dels reclusos de la presó de Lledoners han ondejat samarretes grogues des de les finestres de la cel·la en solidaritat amb els presos polítics. Ho han fet durant l'acte de suport organitzat als voltants del centre penitenciari coincidint amb l'arribada de Forn, Rull i Turull aquest dimecres.

Redacció
Redacció 12/07/2018
Centenars de persones s'han concentrat aquest dimecres a la tarda a la presó de Lledoners per donar suport a Quim Forn, Josep Rull i Jordi Turull i reclamar l'alliberament de tots els presos polítics.
 
A diferència de la manifestació de dimecres passat, l'acte s'ha muntat a la part del darrere de la presó, ja que els organitzadors creuen que és més fàcil que els càntics i proclames se sentin des de dins de les instal·lacions penitenciàries.
 
De fet, molts presos s'han acostat a les finestres de les cel·les més pròximes per poder-ho seguir. I alguns d'ells, que tenien samarretes grogues, les han ondejat per la finestra en mostra de solidaritat amb els presos polítics i donar suport a la reivindicació pel seu alliberament de tot l'independentisme. 
 
El tuitaire Joan Mangues, ha compartit el vídeo a través del seu compte de Twitter tot afegint: Falten barrots per aturar tanta dignitat.