Edició 2188

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 22 de juliol del 2024
Edició 2188

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 22 de juliol del 2024

Una nova televisió catalana emetrà a tot Europa a través del satèl·lit

|

- Publicitat -

La TSF tindrà inicialment (juny de 2007) dos centres de producció, ja en funcionament, a Barcelona (propietat de Televisió Comtal, SL) i a Perpinyà (propietat de Perpinyà Cable, SA).

Publicitat

 Així mateix, té programada l’obertura de quatre centres més a Figueres (l’Alt Empordà, setembre de 2007), Puigcerdà (la Cerdanya, primer semestre de 2008), Vielha (Val d’Aran, primer semestre de 2008) i Sant Julià de Lòria (Principat d’Andorra, estiu de 2007). Els centres de Figueres, Puigcerdà i Sant Julià de Lòria són cedits pels respectius ajuntaments, que donen suport explícit al desplegament de la cadena. A Vielha existeix ja un acord amb la futura cadena Lleida TV Digital (propietat del diari Segre i concessionària com TSF d’una llicència de TDT a la Val d’Aran) per compatir-hi espais i recursos.

La programació serà generalista, adreçada a tota la família, amb predomini de les transmissions esportives, títols de cinema clàssic i programes infantils.

TSF, com ja han fet durant els seus tres anys d’emissions Televisió Comtal de Barcelona i Perpignan TV, renuncia expressament a l’emissió de continguts pornogràfics, de violència explícita i als espais de tarot, vidència i astrologia.

TSF emetrà una programació de 24 hores a través del satèl·lit, que cada canal de la cadena reproduirà en percentatges que s’adeqüin –per volum i forma de connexió- a les instruccions del CAC.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut