Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023
Edició 1777

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 07 de juny del 2023

Un català guanya una medalla malgrat no pujar al podi

|

- Publicitat -

Jordi Domenjó, canoista del club Cadí CK, va participar representant la selecció espanyola aquest passat cap de setmana al Campionat del Món d’Estil Lliure, a Ottawa (Canadà).

Publicitat

Després d’aconseguir la 11a posició en C1, Jordi Domenjó sortia com un dels favorits clars en la categoria de canoa oberta (O-C1). En la final i després de les votacions dels jutges, Jordi Domenjó va quedar classificat sorprenentment en la 4a posició i el canadenc Paul Danks en 2n lloc es va endur la corresponent medalla de plata.

Després de la protesta de la federació espanyola, l’organització es va replantejar la situació i en l’entrega de premis va fer pujar el català al podi. Un cop acabada la cerimònia l’organització va citar els dos palistes i va tornar a deixar la classificació tal com havia estat a l’inici; plata per al canadenc i 4t lloc per al català. Domenjó va voler tornar la medalla al canadenc i aquest la va refusar al·legant que el català havia estat millor que ell i que, per tant, era qui la mereixia.

Tot un exemple d’esportivitat per a tothom.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió