Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023
Edició 1887

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 25 de setembre del 2023

Un altre municipi a cara o creu

|

- Publicitat -

Ahir us informàvem del cas de Bolulla (Alacant). En el cas de Malla (Osona), el sorteig llançant una moneda a cara o creu va donar el quart regidor en disputa a Independents per Malla (IPM) davant de CiU, tot i que les dues candidatures han decidit dividir-se la legislatura en els mandats. Així, l’alcalde, durant dos anys, serà Lluís Muntal (IPM), i els altres dos Jordi Baucells (CiU), que ja ha ocupat el càrrec en aquesta legislatura.

Publicitat

En aquestes eleccions, IPM i CiU van empatar a 103 vots, i per aquesta raó els corresponien tres regidors. A més, a una de les dues llistes li corresponia un altre, que és el que s’ha atorgat avui a IPM.

El cens d’aquesta població de la comarca barcelonina d’Osona és de 224 habitants, dels quals van anar a les urnes 211, i només van optar per una de les dues candidatures. No podem deixar de destacar l’excel·lent web de l’Ajuntament de Malla, tot un exemple a seguir per altres municipis amb molts més habitants que els 224 de Malla.

Per acabar, més casos d’empat tècnic: el de Llavorsí (Pallars Sobirà), que serà resolt demà divendres, també mitjançant un sorteig.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió