Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

Un altre municipi a cara o creu

Ahir us informàvem del cas de Bolulla (Alacant). En el cas de Malla (Osona), el sorteig llançant una moneda a cara o creu va donar el quart regidor en disputa […]

Redacció 31/05/2007

Ahir us informàvem del cas de Bolulla (Alacant). En el cas de Malla (Osona), el sorteig llançant una moneda a cara o creu va donar el quart regidor en disputa a Independents per Malla (IPM) davant de CiU, tot i que les dues candidatures han decidit dividir-se la legislatura en els mandats. Així, l’alcalde, durant dos anys, serà Lluís Muntal (IPM), i els altres dos Jordi Baucells (CiU), que ja ha ocupat el càrrec en aquesta legislatura.

En aquestes eleccions, IPM i CiU van empatar a 103 vots, i per aquesta raó els corresponien tres regidors. A més, a una de les dues llistes li corresponia un altre, que és el que s’ha atorgat avui a IPM.

El cens d’aquesta població de la comarca barcelonina d’Osona és de 224 habitants, dels quals van anar a les urnes 211, i només van optar per una de les dues candidatures. No podem deixar de destacar l’excel·lent web de l’Ajuntament de Malla, tot un exemple a seguir per altres municipis amb molts més habitants que els 224 de Malla.

Per acabar, més casos d’empat tècnic: el de Llavorsí (Pallars Sobirà), que serà resolt demà divendres, també mitjançant un sorteig.