Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

TV3 dóna accés gratuït a tot el seu arxiu de programes per internet

|

- Publicitat -

El 3alacarta incorporarà molts més continguts, tant en l’emissió en directe dels canals de Televisió de Catalunya com en l’oferta sota demanda, on ara ja es troben íntegrament gran èxits de la casa com ‘Polònia’, ‘Ventdelplà’, ‘Caçadors de bolets’, ‘Porca misèria’ i els ‘Telenotícies’.

A aquesta oferta de programes de producció pròpia s’hi estan afegint regularment nous continguts dels quals TV3 ha aconseguit els drets per internet, com documentals, sèries d’animació infantil, retransmissions esportives, etcètera.

Publicitat

El 3alacarta també incorporarà regularment més programes de l’ampli fons de catàleg dels 25 anys de TV3: en els pròxims mesos s’afegiran a l’oferta de vídeo sota demanda sèries mítiques com ‘Nissaga de poder’ i ‘Plats bruts’ i estaran disponibles les 4 primeres temporades d’’El cor de la ciutat’ (les cinc últimes ja es troben al 3alacarta).

Alta definició

El 3alacarta incorporà pròximament una nova secció dedicada a l’Alta Definició. En aquesta secció s’hi trobaran fragments de programes de TV3 rodats en HD, com ‘Km 33’, ‘Els Pirineus des de l’aire’, ‘Serrallonga’, ‘Dolça Catalunya’, ‘H2O’, ‘Artistes’, entre altres.

El tràiler de Serrallonga serà el primer tast de l’Alta Definició al web de TV3 a partir del 4 de novembre.

Igual que altres plataformes de vídeo per internet com YouTube, el 3alacarta farà extensiu a la majoria dels seus vídeos la possibilitat que es puguin incrustar molt fàcilment a blogs o webs. D’aquesta manera, els vídeos de TV3 tindran molta més visibilitat a la xarxa.

Podcast

També està previst augmentar el número de programes o fragments de programes disponibles en podcast perquè es puguin descarregar a dispositius mòbils com telèfons, PDA o reproductors multimèdia. El resum de ‘Polònia’ és un dels més populars entre els internautes catalans, que l’han convertit en el número 1 de descàrregues del servei iTunes a Espanya durant tres mesos consecutius.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut