Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

TV3 activa ‘TV3minuts’, que permet veure un resum dels programes a través d’Internet i el telèfon mòbil

TV3 ha posat en marxa aquest mes de gener un nou servei d’innovació tecnològica adreçada als espectadors. Es tracta del ‘TV3minuts‘, un nou servei gratuït que adapta els continguts dels programes de TV3 a d’altres sistemes de comunicació i els presenta de forma resumida en 3 minuts. D’aquesta manera, els espectadors poden a través d’Internet, el seu telèfon mòbil o una podcast, veure aquells programes de la graella que s’han perdut minuts després de la seva emissió. Així, a través de la web, els espectadors poden a partir d’ara consultar per Internet els resums dels programes de TV3 ordenats per data d’emissió. En el visor de la pàgina principal sempre hi apareix el vídeo resum de l’últim programa que s’ha emès, però l’usuari pot consultar tots els resums d’un programa concret o bé consultar-los per data d’emissió. També és possible fer una recerca d’un programa concret amb el botó de cerca.

Redacció 22/01/2008

El nou servei permet també fer les consultes a través del telèfon mòbil o bé a partir del navegador; o a bé enviant un SMS al número 7033, amb la paraula clau TV3MINUTS. Finalment, l’espectador pot adquirir la informació a través d’una Podcast, un sistema que permet veure els vídeos, descarregar-los i emmagatzemar-los a l’ordinador o a un reproductor MP3 amb vídeo.

Ara per ara, els programes que s’ofereixen resumits són: ‘Els matins’; ‘Telenotícies migdia’; ‘El Temps’ (migdia); ‘El cor de la ciutat’; ‘El Club’; ‘Info-K’; ‘Telenotícies vespre’; ‘El Temps’ (vespre); ’13 anys i un dia’, ‘Zoo’; ‘Polònia’ i ‘La nit al dia’. Els programes que es resumeixen aniran variant en funció dels canvis de la programació. A més d’aquests programes, aquest nou servei gratuït de TV3 ofereix també ‘El millor de demà’, un resum amb l’avançament dels principals continguts de la programació de l’endemà.