Diumenge, 1 d'agost de 2021 - Edició 1102
La República

Simó celebra que Zapatero reconegui “sense complexos” el dèficit d’inversions a Catalunya

La portaveu parlamentària adjunta d’ERC, Anna Simó, celebra que Rodríguez Zapatero reconegués aquest dimarts a Palma, per primer cop ‘sense complexos’, que Catalunya té un dèficit d’inversions en infraestructures. Simó ha lamentat, però, que el president espanyol continuï ‘parapetant-se’ darrera Magdalena Àlvarez, i ha advertit que amb aquesta actitud Zapatero és còmplice de la gestió la ministra de Foment.

Redacció
Redacció 23/08/2007

En la seva visita a la Universitat Catalana d’Estiu (UCE), Simó ha expressat la seva sorpresa pel fet que la roda de premsa de Zapatero, ahir a Palma de Mallorca, es dediqués quasi íntegrament a Catalunya. L’exconsellera de Benestar i Família ha celebrat que, “contràriament al que és habitual en Zapatero”, el president reconegués per primer cop “sense complexos” que Catalunya necessita recuperar la desinversió en infraestructures.

La diputada republicana ha lamentat, però, que la roda de premsa d’ahir de Zapatero “no aporta res” perquè el president “continua parapetant-se darrera la ministra Àlvarez”, i ha advertit que els catalans estan “tips” de sentir “només paraules”.

Simó ha reiterat que ERC demanarà la compareixença del ministre d’Economia i Hisenda, Pedro Solbes, perquè doni explicacions tant sobre les previsions inversores per a Catalunya com sobre l’execució d’aquests pressupostos. Simó ha lamentat, en aquest sentit, que “amb Zapatero no se sap mai perquè sempre promet coses que després no compleix, i ja ningú es creu les bones paraules”.