Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023
Edició 1778

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 08 de juny del 2023

Saura equipararà el sou dels Mossos amb el de bombers i agents rurals

|

- Publicitat -

El discurs del conseller per celebrar el dia de les Esquadres va portar una bona notícia als agents de policia, ja que va mostrar-se disposat a negociar un acord d’augment salarial amb els representants dels Mossos que resultin escollits en la propera contesa electoral, que serà de “manera gradual”, segons va matisar, i abans d’acabar l’any.

Publicitat

En la celebració del Dia de les Esquadres, que va fer-se al Teatre Nacional de Catalunya, va commemorar-se els 25 anys del traspàs del cos dels Mossos d’Esquadra a la Generalitat, un traspàs que segons Saura ha permès un “model policial propi” i un desplegament “molt ben valorat des de la societat”.

Durant la seva intervenció, que a servit per cloure l’acte, el conseller també s’ha referit als principals problemes de seguretat que hi ha a Catalunya, que ha qualificat de “reptes” i ha considerat que són, principalment, la violència contra les dones, els robatoris silenciosos o els accidents de trànsit.

A títol pòstum, els Mossos han lliurat la medalla d’Or amb distintiu Vermell a l’agent de la Guàrdia Civil Juan Manuel Muñoz, que va morir el març passat en un tiroteig amb dos delinqüents que havien atracat un establiment comercial de Salou (Tarragonès). La seva vídua, Maria Dolores Ferrer Tomàs, ha rebut la distinció de mans del conseller d’Interior.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió