Dimecres, 28 de juliol de 2021 - Edició 1098
La República

Reagrupament.cat també dóna suport a la manifestació de la Plataforma pel Dret de Decidir de l’1 de desembre

Reagrupament.cat, el corrent crític intern d’ERC, dóna suport a la manifestació contra el caos en les infraestructures que la Plataforma pel Dret de Decidir ha convocat per al pròxim dia 1 de desembre a Barcelona, i crida als seus simpatitzants a participar-hi activament. Així mateix, el grup del Reagrupament.cat ha manifestat que estarà al costat de totes les iniciatives que des de la societat civil es convoquin ‘per denunciar la gran crisi provocada per la discriminació estructural de Catalunya en el si de l’estat espanyol’. Ho va decidir el grup aquest dissabte en una reunió a Puigcerdà. ERC, CiU, Els Verds o Sobirania i Progrés també donen suport a les mobilitzacions, mentre que PSC i PP hi estan en contra.

Redacció
Redacció 12/11/2007

El corrent crític intern del partit republicà també fa una valoració molt positiva de la Conferència Nacional d’ERC celebrada el passat dia 20 d’octubre, ‘per l’alta participació de la militància, pel significatiu suport rebut per la seva esmena a la totalitat, i per l’important nivell de recolzament de les tesis polítiques defensades per Reagrupament.cat des de la seva constitució’. El grup considera que ERC surt enfortida d’una assemblea que va tornar a demostrar que ‘el nostre és l’ únic partit parlamentari català en el que l’opinió de tots els militants és tinguda en compte a l’hora de dissenyar la línia política del partit.

Reagrupament.cat també ha anunciat que es proposa, en els propers mesos, l’objectiu de col·laborar amb la direcció d’ERC per ajudar a que ‘el nostre partit obtingui uns grans resultats en les properes eleccions generals espanyoles’. ‘El col·lapse dels principals serveis públics en mans de l’estat, que posa en evidència l’enorme perjudici que per al nostre país suposa la dependència política i econòmica d’Espanya, fa que es donn les condicions perquè l’independentisme català obtingui, en les eleccions del mes de març vinent, els millors resultats de la seva història’, expressa el grup.

I, finalment, Reagrupament.cat manifesta que fa seu l’objectiu expressat pel president d’ERC d’aconseguir, en els propers anys, que el partit tripliqui el seu nombre actual de militants, fins arribar als 30.000. En conseqüència, el grup recolza la ‘Crida Nacional a ERC’ impulsada per diverses persones i que es presentarà el proper divendres, dia 16 de novembre, en un acte al que hi assistirà una representació del nostre col·lectiu, en resposta a la invitació que ens han formulat els promotors.