Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

Quatre detinguts per robar a turistes simulant ser policies a Blanes

|

- Publicitat -

En la majoria dels casos, dos dels detinguts es feien passar per policies i un altre simulava ser un turista perdut que s’acostava amb un mapa per demanar ajuda just abans d’aproximar-se els supòsits policies. Un cop havien aconseguit el robatori, els tres còmplices es dirigien a un cotxe pròxim on esperava el quart membre de la banda i fugien del lloc.

Publicitat

Després de recopilar informació sobre la seva descripció física, els Mossos d’Esquadra els van detenir el passat 18 de maig quan acabaven de robar a una parella britànica i anaven en cotxe a l’estació d’autobusos de Lloret de Mar (Selva).

Quan van veure que la patrulla s’aproximava, el copilot va presentar per la finestra un objecte que va resultar ser la placa policial falsa amb la qual s’identificaven davant de les seves víctimes. A l’interior del vehicle, que havia estat robat, van trobar també una cartera de plàstic on portaven la credencial i diversos bitllets en lliures esterlines, suposadament procedents de l’últim robatori.

Els detinguts, Laurentiu S., de 30 anys i veí de Cerdanyola del Vallès (Vallès Occidental), Florian M., de 46 anys i veí de Barcelona, Nicolae S., de 51, i Valentin Marius B., de 23 anys, aquests dos últims amb domicili desconegut, van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Blanes, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió