Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

Paisatges literaris gratuïts als Ferrocarrils

|

- Publicitat -

L’antologia la formen proses i poesies d’autors de diferents èpoques com Miquel Costa i Llobera, Mossèn Cinto Verdaguer, Víctor Català, Joaquim Ruyra, Joan Maragall, Prudenci Bertrana, Joaquim Folguera, Guerau de Liost, Josep Maria de Sagarra, Josep Sebastià Pons, Sebastià Juan Arbó, Josep Pla, Josep Carner, Josep Maria Espinàs, Marià Manent, J.V. Foix, Jesús Moncada, Mercè Rodoreda, Joan Vinyoli, Miquel Bauçà, Perejaume, Feliu Formosa, Enric Masasses, Narcís Comadira, Albert Roig i Francesc Serés.

Publicitat

Amb aquesta publicació, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) continua la col·lecció literària de llibres per a viatges, que va iniciar amb el volum Invitació a la poesia l’Onze de Setembre del 2005. Amb un contingut molt adequat per poder ser llegit en desplaçaments de curta durada, Paisatges ofereix diferents textos en prosa i poesia.

El llibre, que té un format d’11×16 cm, 60 pàgines i està essent distribuït entre els clients que viatgin en els trens de les línies Barcelona-Vallès, Llobregat-Anoia, Lleida-La Pobla de Segur, les línies del cremallera de Montserrat i de Vall de Núria i la línia del Ferrocarril Turístic de l’Alt Llobregat, fins que se n’exhaureixin els 20.000 exemplars editats.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió