Dimecres, 16 d'Octubre de 2019 - Edició 447
La República

[Novetat] REVISTA DE CATALUNYA, 302

S’ha publicat el número 302 de la Revista de Catalunya, el primer amb un nou director, Agustí Pons, que substitueix Quim Torra, en passar aquest a assumir la presidència de […]

Redacció
Redacció 21/08/2018

S’ha publicat el número 302 de la Revista de Catalunya, el primer amb un nou director, Agustí Pons, que substitueix Quim Torra, en passar aquest a assumir la presidència de la Generalitat de Catalunya. En aquest número destaquen de manera especial sengles textos de Quim Torra, que s’acomiada dels lectors i de Jordi Cuixart, que felicita la revista per les 300 números publicats fins ara.
 
Aquest número de la històrica Revista de Catalunya presenta articles destacats com el dedicat a Bandera Roja per Jordi Borja, un dels seus fundadors, o el del professor d’història Oriol Dueñas sobre el Liceu de Barcelona durant la Guerra Civil. També s’inclouen articles d’opinió de Vicenç Villatoro i l’interessant “Sixena: la croada de la memòria”a càrrec de Francesc Canosa, a banda de les seccions habituals “Revista de les Arts”i “Espai de Lectura”.

Relacionats