Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Mans enlaire! Arriba Police a Barcelona

Tot està a punt perquè el grup The Police ompli l’Estadi Olímpic de Barcelona. La banda escenifica el seu retorn a l’Estadi Olímpic de Barcelona amb les 55.000 entrades esgotades des de fa mesos. El grup encapçalat per Sting interpretarà clàssics com “Roxanne” en el seu únic concert a l’Estat espanyol, que s’emmarca dins la gira de commemoració del trentè aniversari de la banda.

Redacció
Redacció 27/09/2007

The Police celebra trenta anys. Però no només té aquest motiu per estar de festa, sinó que ja poden estar ben contents el guitarrista Andy Summers, el bateria Stewart Copeland i el baixista i vocalista Sting, ja que a pesar d’haver estat retirats un bon grapat d’anys (vint-i-dos), els seus fans són incondicionals arreu del món. Avui oferiran a l’Estari Olímpic de Barcelona lluís Companys l’únic concert que duran a terme a l’Estat espanyol. Ni més ni menys que 55.000 localitats venudes, unes entrades que es van esgotar només nou hores després de sortir a la venda el passat mes d’abril.

La gira europea de la banda arriba ara a Barcelona, després de la seva arrencada el passat 29 d’agost a Estocolm i una clausura prevista a Londres el 20 d’octubre. El tour europeu, en el qual combinen concerts a l’aire lliure i en pavellons, arriba després de l’èxit de la seva gira per l’Amèrica del Nord. Potser per això, The Police ja ha anunciat que una part dels beneficis d’aquesta gira es donaran a WaterAid, una ONG fundada al 1981 i dedicada a reduir la pobresa millorant l’accés a l’aigua, la sanitat, l’educació i la higiene en els països més pobres del món.

Davant del ple que es preveu a l’Estadi Olímpic, l’Ajuntament de Barcelona ha previst un servei especial d’autobusos llançadera per accedir a l’Estadi Olímpic des de la plaça Espanya i els assistents disposaran de cinc aparcaments gratuïts a Montjuïc, amb una capacitat de 2.726 places. El servei de metro també restarà obert fins a la 1 de la nit.