Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

La sèrie de dibuixos animats Història de Catalunya es pot veure per Internet

Fa uns anys, TV3 va emetre la sèrie de dibuixos animats “Història de Catalunya”, on un drac rosa guiava als espectadors per diversos episodis de la nostra història. Ara, la sèrie es pot veure per Internet a través del web verpeliculasonline.com, que l’ha publicat en format DiVX, i on es pot veure amb un reproductor que instal·la el propi navegador a l’accedir-hi.

Redacció 30/07/2007

Pot ser alguns no la recorden, d’altres potser no hi cauen, i segurament molts més la recorden amb certa nostàlgia. Estem parlant de les aventures d’en Dragui, que quan érem petites i miràvem mentre berenàvem la televisió ens explicava la història del nostre país.

Doncs aquesta sèrie de dibuixos animats emesa ara fa uns anys a TV3, que portava per noms “Història de Catalunya“, on un drac rosa guiava als espectadors per diversos episodis de la nostra història, es pot trobar a Internet. Ara, la sèrie es pot veure a través del web verpeliculasonline.com, que l’ha publicat en format DiVX, i on es pot veure amb un reproductor que instal•la el propi navegador a l’accedir-hi.