Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023
Edició 1773

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 03 de juny del 2023

La matança de la Universitat de Virgina reobre el debat de les armes

|

- Publicitat -

Els fets han commocionat els Estats Units i tot el món. Un home va assassinar ahir a sang freda a 33 universitaris a la Universitat Tècnica de Virgina. Després sembla ser que es va suïcidar. Els fets es van repartir en dos tirotejos i entre el primer i el segon hi va haver dues hores de diferència. El caos a l’interior del Campus fou total i es traslladà a la policia que va començar a detenir persones indiscriminadament.

Publicitat

Segons alguns presents, l’assassí es desplaçà a l’edifici de Ciències i Enginyeria, doncs estava buscant a la seva xicota. El campus a on es trobava alberga més de 26.000 estudiants. L’home entrava aula per aula i disparava sense pensaments. Alguns estudiants tancats a les aules buscaven per internet què estava passant.

El president Bush va expressar la seva commoció i dol per a les víctimes. De totes maneres, altre cop s’obre el debat als Estats Units sobre la possessió d’armes. Aquest país té un dels índex més gran en morts per homicidi. Segons l’Associació Nacional del Rifle la cultura del país nord-americà és l’autodefensa i està legitimada a la segona esmena de la constitució.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió