Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023
Edició 1779

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 09 de juny del 2023

La cadena de restauració Viena obrirà quatre nous locals a Barcelona i Girona abans de l’estiu

|

- Publicitat -

La cadena catalana de restauració Viena ha invertit sis milions d’euros en quatre establiments ubicats a Castellar del Vallès, Sant Cugat, Montcada i Reixac i Salt, segons ha informat avui la companyia. Viena obrirà els nous locals en els pròxims dos mesos. Tenen una superfície mitjana de 700 metres quadrats i una capacitat de servei de 250 comensals per establiment. Les obertures suposaran la incorporació d’uns 160 treballadors nous.

Publicitat

Amb aquestes obertures, l’empresa amplia fins a 28 el nombre de botigues a Catalunya i Andorra. El pla d’expansió de la cadena preveu inaugurar en el segon semestre de l’any tres locals nous a Blanes (Selva), Alpicat (Segrià) i Montmeló (Vallès Oriental).

Viena va tancar l’exercici 2006 amb unes vendes de 50,5 milions d’euros, un 18% més que l’any anterior. El seu pla d’expansió se centra a Catalunya i renuncia a la constitució de franquícies.

Un exemple a seguir

L’empresa sempre s’ha destacat per la seva actitud positiva i respectuosa amb el país, els clients i els treballadors. En aquest sentit, les seves ajudes econòmiques als treballadors que estudien són un exemple a seguir per moltes empreses.

Respecte a fer país, Viena va guanyar fa unes setmanes el Premi Carme Serrallonga a la qualitat lingüística. El Carme Serrallonga premia la qualitat en l’ús de la llengua catalana en aquell organisme, entitat o establiment – públic o privat – que, sense estar-hi obligat per llei, faciliti al màxim els intercanvis de comunicació i de coneixements entre els ciutadans. El certamen, que enguany ha arribat a la seva 14a edició, està organitzat per la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió