Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

L’unionista fill de cosins celebra l’atropellament de creus a Vic

Gerard Sesé @gerardsese | Ell és unionista espanyol i creador de l'Estat Hispànic, també conegut com a Tabarnia. Ell és en Jaume Vives Vivies, els seus pares són cosins i ha esdevingut portaveu del nacionalisme espanyol als mitjans de la caverna que li han fet la gara-gara. Gràcies a l'aparició als mitjans i al fet que partits unionistes li han seguit la corda, s'ha convertit en un perillós personatge, també anomenat a les xarxes com a frikifeixista, que disposa d'un altaveu massa gran.

Redacció
Redacció 23/07/2018
Jaume Vives Vives, ha fet apologia de l'odi i de la catalanofòbia avui a les xarxes socials i, lluny del que s'espera en un Estat de dret, en sortirà impune. I és que el seu discurs, que ha calat als partidaris de l'Estat Hispànic, és el de la confrontació i la crispació, en la línia del que demanava fa uns anys Jordi Cañas, d'Ultsteritzar Catalunya.
 
Vives i Vives, en lloc de disculpar-se per l'agressor a Vic amb el seu cotxe a tota velocitat que podria haver causat un dany major, ha tergiversat del tot la realitat i ha fet apologia de l'odi i la violència: