Dimecres, 23 de juny de 2021 - Edició 1063
La República

L’unionista espanyol Joan Planas creu que hi ha poques violacions a Espanya comparades amb la població total

Gerard Sesé @gerardsese | Lamentable, vergonyós i indigne. Així es podria resumir el conjunt de publicacions de Joan Planas, que afirma que ell era independentista i el fet de viatjar per Espanya el va tornar nacionalista espanyol. De fet, va ser notícia fa poques setmanes després de boicotejar en directe el programa de TV3, FAQS, durant una entrevista. Ara, el flamant defensor de la unitat d'Espanya assegura que les dones no han de tenir por per la xifra de violacions que hi ha a l'any.

Redacció
Redacció 07/07/2018
L'Afany de protagonisme a tota costa mesclada amb la ignorància i l'atreviment han convertit en Joan Planas en un personatge repudiat per a l'opinió pública. L'última és ben sonada i ha indignat la xarxa fins a límits extrems. El nacionalista espanyol ha fet un fill a Twitter on deixa entendre que les dones no han de tenir por pels casos com el de La Manada perquè a l'Estat espanyol hi ha més de 23 milions de dones i només es produeixen 1.240 violacions a l'any.
 
A més, ho compara amb altres causes de mort que acumulen xifres superiors per a fer demagògia barata: “no entenc per què les dones no estan aterrides per les caigudes accidentals, els accidents i els suïcidis”.
 
Segons ell, la primera causa de mort externa entre les dones és per caigudes accidentals i es pregunta “Han fet manifestacions sobre el perill a caure? ¿Ja han demanat que l'Estat les protegeixi per por de caminar i caure?”. El mateix fa amb els suïcidis o els accidents de cotxe.