Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

L’unionisme afegeix a la llista de possibles alcaldables un altre perfil radical per Barcelona

Redacció| Fins ara, Manuel Valls era el nom que més sonava per representar l'unionisme més recalcitrant de cara a les eleccions municipals de 2019 a Barcelona. Amb tot, sembla que aquest podrà tenir més d'una opció per triar des que -aquesta tarda, al programa Versió RAC1- l'empresari alemany Karl Jacobi hagi dit que també té pensat presentar-se als comicis de la capital catalana. Jacobi és conegut per haver demanat presó pel president del Parlament, Roger Torrent, en una conferència al Círculo Equestre. 

Redacció
Redacció 12/07/2018
“He pres la decisió de presentar-me a alcalde de Barcelona. S’ha de canviar la situació. Vivim en una dictadura. Tinc diverses ofertes de diversos partits”, ha dit. I ha aprofitat per comentar la decisió de la justícia alemanya de no extradir el president Carles Puigdemont per rebel·lió:  “Segons les lleis alemanyes no hi ha rebel·lió, però poden dir el que els doni la gana. Som a Espanya. Els jutges alemanys s’han deixat influir per una campanya de mentides i manipulacions que s’ha fet fa anys des de Catalunya”, ha afirmat. 

En aquest sentit, ha carregat contra el president a l'exili i li ha desitjat que acabi en una presó espanyola. “Se l’ha de bloquejar, congelar o el que sigui. Que no parli més en públic dient més mentides. S’ha d’acabar amb aquest malson com sigui”, ha sentenciat.