Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

L’oposició acusa Sánchez d’usar com a excusa la reunió amb Ximo Puig per anar al FIB per la cara

Redacció| El passat divendres, el president del Gobierno espanyol, Pedro Sánchez, va anar al País Valencià en avió oficial per reunir-se amb el president valencià, Ximo Puig. Aquella mateixa nit, també va assistir al concert de The Killers (en el marc del Festival Internacional de Benicàssim) amb la seva dona i amb vestimenta informal; cosa que li han retret els principals partits de l'oposició, PP, Podemos i C's.

Redacció
Redacció 23/07/2018
Tots creuen que el president va calcular la reunió per assistir al concert i critiquen que usés l'avió oficial per anar-hi. I és que la trobada de Sánchez amb polítics valencians (també va reunir-se amb l'alcaldessa de Castelló, la socialista Amparo Marco) només va durar 45 minuts. 
 
El Gobierno ja ha sortit a defensar-se, dient que la visita al País Valencià s'emmarca dins l'”agenda institucional”. Segons ha dit la vicepresidenta de l'executiu de Sáncehz, Carmen Calvo, “va tenir agenda institucional tot el dia i a la nit va ser al Festival Internacional de Benicàssim, com si s'hagués assegut en un teatre”.  “És a dir, va tenir agenda de cultura a la nit”, ha afegit. També ha defensat la seva assistència al FIB el mateix Ximo Puig, que ha agraït el seu supost a “un festival que és un emblema” per al País Valencià.