Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

L’espanyolisme no vol Luis Enrique a ‘La Roja’ per les seves declaracions a favor dels catalans

Redacció | L'espanyolisme no vol Luis Enrique com a nou seleccionador de 'La Roja' per les seves declaracions a favor dels catalans. Aquest dilluns el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales, feia públic l'anunci del fitxatge de Luis Enrique i la xarxa s'ha inundat d'insults i menyspreus contra el que va ser seleccionador del Barça. 

Redacció
Redacció 10/07/2018
El partit d'ultradreta Vox ha estat un dels primers a criticar el nou seleccionador perquè, segons Vox, “menysprea Espanya”.
 
“Ens resulta difícil entendre que es nomeni seleccionador nacional qui menysprea Espanya, fent estúpides diferències entre el tot i la part”, ha reblat el partit a través del seu compte de Twitter. En la piulada, Vox fa referència a una declaració de Luis Enrique favorable als catalans. 
 
” Los catalanes son la hostia y están muy adelantados a lo que es España, en general”, va dir el nou seleccionador el mes d'abril de 2018. Una declaració que va generar polèmica i que ara l'espanyolisme aprofita per carregar contra Luís Enrique. 
 
La xarxa també ha recuperat algunes declaracions de l'ex del Barça de marcat to 'antimadridista' o contra l'Estat, com per exemple: “¿Los valores del Madrid? Soy más radical que Piqué” o “En este país de pandereta no sé si la tecnología ayudaría mucho a los árbitros”.