Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

[Imatges] Ciudadanos porta a l’extrem el culte al líder i compara Rivera amb Einstein

Gerard Sesé @gerardsese | La seu de Ciudadanos a Madrid és el santuari del gran i inigualable Albert Rivera. Així ha volgut crear la seva imatge omnipotent entre els seus afiliats i militants el líder del partit taronja, que s'erigeix com a un intel·lectual, pensador i polític de tant al nivell que es compara amb figures i personalitats històriques d'abast mundial. Vaja, en altres paraules, Rivera no necessita cap àvia.

Redacció
Redacció 08/07/2018
La seu de Ciudadanos a Madrid està dissenyada per a impactar. Gran plafó amb frases de grans personalitats, pensadors i polítics, decoren l'espai. Frases per a la història que conviden a reflexionar i a plantejar-se els valors vitals d'un mateix. Sí, evidentment es tracta d'un postureig extrem, grandiloqüent i de cara a la galeria que lluny de ser efectiu provoca certa esgarrifança.
 
Sobretot, aquesta sensació de rebuig es produeix quan, entre frases d'Albert Einsetein, John F. Kennedy o Victor Hugo, al mateix nivell i equiparació, s'hi troba una frase d'Albert Rivera que és tant insulta com buida de contingut: “tenemos que recuperar la ilusión que nunca debímos perder”.
 
I pobre d'aquell militant o simpatitzant que ho critiqui…