Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

[Imatge] El pas de l’España Ciudadana de Cs deixa Palma plena de brossa i porqueria

Gerard Sesé @gerardsese | L'independentisme s'ha caracteritzat per a dur a terme concentracions de milions de persones a la via pública sense accidents: mai s'han hagut de lamentar incidents violents, tampoc s'ha fet malbé el mobiliari urbà i, el més cridaner, sempre s'han deixat els carrers i places netes com una patena. De fet, una prova d'això mateix va ser la manifestació a Brussel·les del passat desembre: quan va finalitzar un gran dispositiu de neteja belga havia d'endreçar els carrers i van quedar sorpresos en veure's pràcticament sense feina.

Redacció
Redacció 10/07/2018
Una vegada més l'unionisme demostra estar a un altre nivell en civisme i consciència social comú respecte l'independentisme. La gran majoria de les vegades s'ha destacat a les xarxes que després de les grans i titàniques manifestacions independentistes tot queda net i polit amb fotos de papereres plenes, cubells de brossa a revessar o contenidors d'escombraries degudament usats per a no embrutar les ceres i asfalts.
 
No es pot dir el mateix de l'acte de España Ciudadana a Palma amb la presència de destacats membres de Ciudadanos o l'exprimer ministre francès Manuel Valls. Tal com ha denunciat el tuitaire i influencer Joan Mangues, en acabar l'acte, la brossa, els papers, la porqueria i les deixalles aclaparaven l'esplanada a l'altra banda de la Catedral de Palma.
 
No calen fer-ne més analogies.