Edició 2183

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de juliol del 2024
Edició 2183

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de juliol del 2024

Èxode de militants convergents de cara a les municipals

|

- Publicitat -

Segons informa el diari de Girona, dos militants de Convergència Democràtica de Vidreres haurien deixat el partit per formar una candidatura amb Ciutadans-Partit de la Ciutadania. Fonts de Convergència mantenen que els “ciutadans” són encara militants del partit.

Publicitat

Els ex militants convergents són José Borrell i Antonio Pou, que seran els números dos i tres de la candidatura de ciutadans a Vidreres.

Llista alternativa a Navàs

Per altra banda, CDC va fer pública divendres l’expulsió dels sis militants del partit que han presentat una candidatura a les eleccions municipals al marge de la llista oficial, encapçalada per l’alcaldessa actual, Maria Àngels Estruch.

La nova candidatura està encapçalada per Isidre Suau, que actualment forma part del govern municipal. A més d’Isidre Suau, un altre dels regidors de l’equip de govern, Josep Maria Clotet, forma part d’aquesta llista, que concorre a les eleccions sota el nom de “Més Navàs”. Les diferències entre els partidaris de mantenir Maria Àngels Estruch com a cap de llista i els que defensaven una renovació amb la presentació d’Isidre Suau van culminar sense acord i amb l’escissió d’una part dels militants, que van optar per crear una llista alternativa.

Finalment CDC ha fet pública l’expulsió d’aquests dos militants del partit, així com la dels altres integrants de la llista que militaven al partit. Es tracta de Pere Font, Cristina Rotxés, Eva Sala i Xavier Pérez. CDC ha dit que els expulsa donant compliment als Estatuts del partit, que estableixen que els militants que concorrin als comicis en candidatures diferents a la de la coalició de CiU perden automàticament aquesta condició.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut