Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

Construmat deixarà a la ciutat 330 milions d’euros en una setmana

|

- Publicitat -

directe!cat ja va explicar en el seu moment que Construmat seria la fira més gran en referència a l’espai utilitzat a la Fira de Barcelona. Doncs ara les xifres també seran rècord, però quant a l’economia. Es farà cert el tòpic que en el món de la construcció s’hi maneguen molts diners. Així, doncs, les previsions són del tot optimistes, ja que es cal·lcula que gràcies a l’esdeveniment es gastaran uns 300 milions d’euros. Això només en la setmana que duri Construmat.

Publicitat

De totes maneres, no tots aquests milions d’euros es gastaran dins el recinte de la fira. Molts seran empleats per pagar diferents serveis com hotels, restaurants, taxis, transport públic… Tot i que TMB ha llogat autobusos llançadora gratuïts per unir els dos recintes firals, no són suficients, i els taxistes ingressaran gairebé un 20% més aquesta setmana.

Però també altres tipus d’activitats faran el seu particular agost gràcies a Construmat. Per exemple, les cases de massatge, relax i sexe ja han fet ofertes especials per als participants al principal saló de la construcció de tot Europa.

Una prova de tot això és que durant la setmana de la fira, tant els apartaments turístics com els hotels de tota l’àrea metropolitana de la ciutat estan en aquests moments al 95% de la seva capacitat. Entre restaurants, oci i allotjament es preveu que els assistents a Construmat deixin a Barcelona 330 milions d’euros fins dissabte.

De mitjana, un assistent a Construmat es gasta al dia entre 120 i 150 euros, tot i que no sabem exactament en quina de totes les activitats anteriors esmentades hi dedicarà més despesa…

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió