Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023
Edició 1776

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 06 de juny del 2023

El Tirant lo Blanc a Jordània

|

- Publicitat -

L’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), en col·laboració amb l’Institut Cervantes, ha inaugurat a Amman, capital de Jordània, una exposició didàctica dedicada a l’obra de Joanot Martorell, Tirant lo Blanc. L’exposició va acompanyada d’una mostra bibliogràfica, formada per vint-i-dos volums, facilitada pel Servici de Documentació de l’AVL.

Publicitat

Aquesta iniciativa forma part del conveni de col·laboració que van firmar la presidenta de l’Acadèmia, Ascensió Figueres, i el director de l’Institut Cervantes, César Antonio Molina, el gener de l’any passat, amb la finalitat de promoure la cultura valenciana a l’exterior a través de la xarxa de centres amb què compta l’institut espanyol.

Les activitats entorn del Tirant lo Blanc, que se celebraran en la seu de l’Insitut Cervantes a Amman fins al pròxim dia 28 d’abril, es completen amb un taller literari i una lectura continuada de l’obra clàssica més universal de la literatura valenciana.

Adaptacions diverses

A l’adaptació cinematogràfica que signava l’any passat Vicente Aranda, hi haurem de sumar aviat una altra curiosa adaptació teatral, la que farà Calixto Bieito, l’actual director de programació del Romea i un dels directors teatrals més polèmics d’Europa, que s’estrenarà a Berlín.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió