Dijous, 7 de juliol de 2022 - Edició 1442
La República

Oriol Servià continuarà a la Champ Car World Series

El pilot català Oriol Servià continuarà lligat a l’equip Forsythe en la quarta carrera de la Champ Car World Series, que es disputarà el pròxim 10 de juny al circuit permanent de Portland (Oregon). Recordem que Servià, sense equip a l’inici de temporada per falta de patrocinador, va substituir Paul Tracy des que aquest va patir un accident fins ara. Un cop recuperat Tracy i finalitzat l’acord inicial, l’equip Forsythe ha decidit continuar confiant en el pilot català.

Redacció 23/05/2007

Oriol Servià serà el company d’equip de Paul Tracy, ja recuperat de la lesió vertebral que va patir en els entrenaments de la segona prova d’aquesta temporada, al circuit urbà de Long Beach, i que té consentiment mèdic per tornar a competir.

El gironí ha reconegut que té “una altra bona oportunitat” per competir, i ha agraït a l’equip Forsythe la confiança dipositada en ell. “Em satisfà que Paul (Tracy) s’hagi recuperat completament i espero que entre els dos puguem arribar a inquietar Sébastien Bourdais en la lluita per la victòria a Portland”, ha indicat.

Servià és un històric de l’automobilisme als Estats Units, on ha fet història fent de la seva catalanitat una bandera. Recordeu que el casc de Servià reprodueix la senyera i l’ha lluït la majoria de circuits del país nord-americà. Enguany hi ha afegit un dibuix d’un dels catalans més universals, Salvador Dalí.

imatge